Haarden en kachels Elektrisch Gazco Radiance 85R Edge inzethaard

Gazco Radiance 85R Edge inzethaard

Elektrische frameloze inzethaard met uniek vlammenspel!

  • 496(H) x 912(B) x 196(D) mm
  • 2 kW
Gazco Radiance 85R Edge inzethaard
985,-
Neem contact met ons op!
Offerte aanvragen Bekijk alle kachels van Gazco
496(H) x 912(B) x 196(D) mm
336(H) x 901(B) x 4(D) mm
Gazco
Inzet
Front
2 kW
1 - 2 kW
99 %
Antraciet grafiet
Elektrisch
Afstandbediening

Gazco Radiance 85R Edge inzethaard

De nieuwste toevoeging aan de Gazco Elektrische haarden is de Radiance-serie. Deze heeft een stijlvol design en zeer geavanceerde technologie waardoor er werkelijk betoverende vlam effecten ontstaan.

Betoverende vlam effecten


Met het prachtige LED vlammenspel heeft u de keuze uit twee opvallende kleuren, zodat u de perfecte stemming voor elke gelegenheid kunt 

creëren. Het selecteren van de diepe oranje gloed biedt een warme en uitnodigende sfeer van de traditionele haard, of als alternatief het blauwe vlam effect dat een opvallende eigentijdse uitstraling geeft. Elk vlambeeld kan wat betreft de helderheid op verschillende standen worden ingesteld. Het vlambeeld kan ook worden bediend zonder dat er 

gebruik word gemaakt van de 2kw verwarming, zodat u ook van uw haard kunt genieten tijdens de warmere zomermaanden.

 

Wandmontage & inbouw opties

De Radiance kan in twee verschillende uitvoeringen worden geleverd, als model voor wandmontage of als inbouwhaard. Afhankelijk van uw smaak en wat past binnen uw kamer c.q. ruimte. Beide versies zijn verkrijgbaar in vier verschillende maten, en kunnen verder worden uitgebreid met de keuze uit diverse frames. Welke Radiance u ook kiest, deze zullen altijd een opvallend middelpunt zijn in uw huis.

radience-electric-fire-styles

Alle Radiance modellen beschikken over een variabele warmteafgifte tussen 1,0 of 2,0kW en zijn voorzien van een afstandsbediening met een thermostaat, maar u kunt ook genieten het vlammenspel zonder gebruik te maken van de verwarming.

 

Fabelachtige frames en vlam effecten

Er zijn een aantal mooie frames en styling opties beschikbaar voor zowel de haarden voor wandmontage als de inbouwmodellen van de Radiance, Hierdoor is het gemakkelijk om de juiste look voor uw interieur te vinden.

chromalight.

 

De Radiance voor wandmontage bevat Gazco’s state-of-the-art Chromalight ™ LED-achtergrondverlichting (backlight), bij zowel de glazen als stalen frames. Deze verlichting is moeiteloos instellen waardoor de juiste sfeer door kan worden gecreëerd. Kleur psychologie, de studie over het combineren van kleuren, komt voort uit het principe dat door de blootstelling aan bepaalde verlichting, dit kan zorgen voor ontspanning, en revitaliseren kan werken op uw lichaam en geest. Het 12 kleuren chromatherapy verlichting systeem laat u genieten van de rust door het geleidelijk veranderen van het kleurenspectrum. Dit alles door een druk op de knop van de afstandsbediening waardoor u onderdompelt in uw favoriete aura.


De Radiance Inbouwhaard kan worden gepresenteerd in een frame loze (Edge) uitvoering. Deze creëert een tijdloze haard ingebouwd in de muur of wand, en is hierdoor het middelpunt in uw woning. Door gebruik te maken van een frame de Verve XS kunt u volop genieten vanuit alle hoeken, dit door zijn gebogen 3D-vorm. Het Verve XS frame is verkrijgbaar in drie kleuren grafiet, ivoor of metallic rood, elk zorgen voor een onderscheidende en blijvende indruk.

 

Bij alle modellen in de Radiance-serie is er een keuze uit diverse materialen om voor het brander bed te plaatsen. Deze zijn ook zichtbaar als het vuur uit is. Standaard meegeleverd worden de witte keien, en optioneel kan om het vlammenspel extra te versterking, kan er een keuze worden gemaakt uit grote blokken gebroken helderglas, kleine brokken glas of stukjes glas in zwart of helder.

 

 

Afstandsbediening

radiance-remoteZowel de wandmontage en inbouw Radiance modellen worden standaard geleverd met een thermostatische afstandsbediening. De slanke afstandsbediening geeft u volledige controle over het vuur met een tal van functies, zoals warmteafgifte en helderheid en kleur van het vlam effect. Hierdoor kunt u gemakkelijk de perfecte sfeer creëren vanuit uw stoel of bank. Met de afstandsbediening kunt u ook de Radiance’s handige timer-functie bedienen, zodat u gerust in slaap kunt vallen onder het genot van de rustgevende vlammen en heerlijke warmte.

 

Vergelijkbare producten

Gazco eReflex 55R Inbouw met natuursteen schouw

Vierkante elektrische inbouwhaard met uniek vlammenspel! 2 kW
1345,-
Neem contact met ons op!
Meer info

Gazco eReflex 70W met Trento meubel 3-zijdig

Vierkante elektrische inbouwhaard met uniek vlammenspel! 2 kW
2394,-
Neem contact met ons op!
Meer info

Gazco eReflex 105R Inbouw Haard

Strakke brede elektrische inbouwhaard met uniek vlammenspel! 2 kW
1799,-
Neem contact met ons op!
Meer info

Gazco eReflex 70W Inbouw

Brede elektrische haard met uniek vlammenspel! 2 kW
1869,-
Neem contact met ons op!
Meer info