Haarden en kachels Pelletkachel MCZ Aike Comfort Air Pelletkachel

MCZ Aike Comfort Air Pelletkachel

Strakke moderne pelletkachel, plaatstaal buitenkant, gietijzeren binnenwerk.

  • 1100(H) x 502(B) x 624(D) mm
  • 8 kW
  • 197 m3
  • Achter
MCZ Aike Comfort Air Pelletkachel
4193,-
Neem contact met ons op!
Offerte aanvragen Bekijk alle kachels van MCZ
1100(H) x 502(B) x 624(D) mm
MCZ
Vrijstaand
Front
8 kW
3 - 8 kW
91 %
197 m3
Open
180 kg
Zwart
Achter
80 mm
35 kg
0.6 - 1.8 kg
13 - 38 uur

MCZ aike comfort air Pelletkachel

Pelletkachel zonder front ventilator, volledig vervaardigd van plaatstaal met een gietijzeren binnenwerk.

Inclusief Active+ afstandbediening met thermostaat.

 

De ventilator is uitschakelbaar, voor een stille werking. Dit model is tevens uitgerust met een dubbele deur: de stalen buitendeur uit één stuk geeft haar een bijzonder strak uiterlijk, terwijl de gietijzeren binnendeur duurzaamheid garandeert. De Aike is verkrijgbaar in staal Zwart.

 

MCZ No-Air Technologie

Met de No-Air functie kunt u de geforceerde ventilatie in de kachel volledig uit zetten, dit zorgt voor maximale stilte en u kunt genieten van alle voordelen die de natuurlijke convectiewarmte geeft, de warmte verspreidt zicht nog steeds over de hele kamer.

 

MCZ Comfort-Air

COMFORT AIR is een verwarmingssysteem dat totaal verschilt van de anderen: Het Comfort Air systeem kan de warme lucht transporteren over maximaal 8 meter via een kanalisatie van amper 60 mm! Daarenboven kunnen de roosters zowel aan het plafond of ter hoogte van de vloer worden gepositioneerd. Via de afstandsbediening; controleert u zeer makkelijk de warmte die naar de verschillende ruimtes moet worden gestuurd. Meer gecontroleerde warmte, minder geluid, betere warmteverdeling; de juiste vochtigheidsgraad, schone geparfumeerde lucht, makkelijk in installatie en onderhoud,....zijn maar enkele van de vele voordelen van het COMFORT AIR systeem.

 

MCZ Active+ System

Deze splinternieuwe technologie bouwt verder op het reeds bestaande Active System, met dat verschil dat de verbranding en ventilatie van deze kachels met behulp van de digitale drukmeter wordt afgesteld i.p.v. met de luchtdebietmeter. De voordelen van dit systeem zijn legio: De kachels hebben een bredere en rustigere vlam (houtkachel look & feel), de wormwielmotor werkt continu voor een gegarandeerd stillere werking en daarnaast hebben ze ook een verbeterd design door de geringere inbouwdiepte zonder luchtdebietmeter.

 

MCZ Relax

RELAX staat voor gemak … De pelletkachel wordt bediend vanuit de luie stoel. Via de elegante en gebruiksvriendelijke afstandsbediening regelt u de pelletkachel naar believen. Temperatuur bijstellen, programmeren, aan- of uitzetten,…alles gebeurt via deze afstandsbediening. Daarenboven is de thermostaat in de afstandsbediening geïntegreerd zodat u de juiste temperatuur bereikt waar u dat wil!

Pelletkachel van MCZ

Vergelijkbare producten

Duroflame Carre pelletkachel

Strakke lage pelletkachel zonder ventilator. 5.8 kW
3149,-
Neem contact met ons op!
Meer info

Nordic-Fire Finn petite

Lage stille pelletkachel met een prachtig vlambeeld. 6 kW
3882,-
Neem contact met ons op!
Meer info

Nordic-Fire Torsby Airplus Keramiek

Nostalgische pelletkachel met warme lucht aansluiting voor e... 8 kW
4700,-
Neem contact met ons op!
Meer info

Rika Paro Multi-Air combikachel

Hybride kachel stoken op hout en pellets. 8 kW
7714,-
Neem contact met ons op!
Meer info