Haarden en kachels Pelletkachel MCZ Thema Pelletkachel

MCZ Thema Pelletkachel

Een kleine lage pelletkachel, ideaal voor in een nis of onder een schouw

  • 800(H) x 600(B) x 550(D) mm
  • 8 kW
  • 197 m3
  • Achter
MCZ Thema Pelletkachel
4277,-
Neem contact met ons op!
Offerte aanvragen Bekijk alle kachels van MCZ
800(H) x 600(B) x 550(D) mm
MCZ
Vrijstaand
Front
8 kW
2.4 - 8 kW
92 %
197 m3
Open
130 kg
Zwart
Vermiculite
Achter
80 mm
40 mm
18 kg
0.6 - 1.8 kg
7 - 20 uur

MCZ Thema Pelletkachel

De Thema is een nieuwe pelletkachel van MCZ die net als de 'Cute' de look heeft van een houtkachel, maar met de techniek van de pelletkachel. Deze bijzondere pelletkachel heeft een vermogen van 8 kW.

 

Zoals gewend van MCZ is de kachel voorzien van het unieke Active systeem voor een altijd optimale verbranding, ongeacht de pellets en het rookkanaal. Ook zijn ze "gsm ready" zodat de kachel met een app en een optionele module op afstand kan worden bediend.

 

De kachel is slechts 80cm hoog, en de rookgasafvoer zit aan de bovenzijde, zodat de kachel wat meer tegen de muur aan kan. Optioneel kan de kachel ook aan de achterkant aangesloten worden.

 

De kachel heeft een gietijzeren deur en uiteraard ook een gietijzeren branderpot. Deze is breed zodat deze kachel een prachtig houtkachel-realistisch vuuurbeeld heeft!

 

De Thema heeft een zwarte zijkant en een keramieke top boven de deur, die in 3 kleuren te leveren is; wit, zwart en serpentine.

MCZ Air technologie

De modellen op AIR blazen de warme lucht via de voorkant (of bovenkant) van de kachel uit. Ideaal wanneer de kachel één enkele ruimte dient te verwarmen. De ventilator is onafhankelijk instelbaar van het vermogen : Dit laat een uiterst stille werking toe.

 

MCZ Active+ System

Deze splinternieuwe technologie bouwt verder op het reeds bestaande Active System, met dat verschil dat de verbranding en ventilatie van deze kachels met behulp van de digitale drukmeter wordt afgesteld i.p.v. met de luchtdebietmeter. De voordelen van dit systeem zijn legio: De kachels hebben een bredere en rustigere vlam (houtkachel look & feel), de wormwielmotor werkt continu voor een gegarandeerd stillere werking en daarnaast hebben ze ook een verbeterd design door de geringere inbouwdiepte zonder luchtdebietmeter.

 

MCZ No-Air technologie

Met de No-Air functie kunt u de geforceerde ventilatie in de kachel volledig uit zetten, dit zorgt voor maximale stilte en u kunt genieten van alle voordelen die de natuurlijke convectiewarmte geeft, de warmte verspreidt zicht nog steeds over de hele kamer.

 

MCZ Relax

RELAX staat voor gemak …De pelletkachel wordt bediend vanuit de luie stoel. Via de elegante en gebruiksvriendelijke afstandsbediening regelt u de pelletkachel naar believen. Temperatuur bijstellen, programmeren, aan- of uitzetten,…alles gebeurt via deze afstandsbediening. Daarenboven is de thermostaat in de afstandsbediening geïntegreerd zodat u de juiste temperatuur bereikt waar u dat wil!

Pelletkachel van MCZ

Vergelijkbare producten

MCZ Klin Comfort Air Maestro Pelletkachel

Speksteen pelletkachel, strak en modern, gietijzeren binnenw... 8 kW
3672,-
Neem contact met ons op!
Meer info

Cadel Rondo Pelletkachel - Aanbieding

Kleine ronde pelletkachel, goede prijs/kwaliteit! 5.5 kW
2172,-
1500,-
Meer info

Rika Paro Multi-Air combikachel

Hybride kachel stoken op hout en pellets. 8 kW
9015,-
Neem contact met ons op!
Meer info

Nordic-Fire Ilvar 7 pelletkachel

Stille pelletkachel met bovenaansluiting 7 kW
3870,-
Neem contact met ons op!
Meer info