Haarden en kachels Pelletkachel Nordic-Fire Vesper pelletkachel

Nordic-Fire Vesper pelletkachel

Vierkante pelletkachel met bovenaansluiting, kan strak tegen de wand.

 • 1067(H) x 480(B) x 544(D) mm
 • 7.5 kW
 • Achter en Boven
Nordic-Fire Vesper pelletkachel
3670,-
Helaas niet meer leverbaar.
Offerte aanvragen Bekijk alle kachels van Nordic-Fire
1067(H) x 480(B) x 544(D) mm
Nordic-Fire
Vrijstaand
Front
5 jaar
7.5 kW
2.5 - 7.5 kW
90 %
Gesloten
150 kg
Wit, zwart, brons
Vermiculite
Achter en Boven
80 mm
50 mm
DIN EN 14785
Ja
Ja
15 kg
0.5 - 1.5 kg
10 - 28 uur

NORDIC FIRE Vesper PELletkachel

De Vesper is een pelletkachel met een prachtig en rustgevend vuurbeeld. Met dank aan de nieuwe ontwikkelingen is deze kachel stil en zuinig met stroom. Ook gaat d ekachel lang mee vanwege de gietijzeren constructie, de chroomde pelletvijzel en het dikke vermiculite aan de binnenkant van de verbrandingskamer. Ook deze kachel heeft het zelf reinigende roterende stookrooster, in theorie kunt u een maand blijven stoken zonder de aslade te hoeven legen.

Meerprijs bovenaansluitset: € 265,00.

Verder heeft de VESPER de volgende innovaties

 • Niet hoorbare vijzelmotor:
  De innovatieve vijzelmotor stopt en start niet meer, maar draait continu met een lage snelheid waardoor het vervelende start/stop geluid niet meer aanwezig is. Hierdoor is de Ilvar 9 veel stiller dan gewone pelletkachels.
 • Gepatenteerde vol-automatische-reiniging:
  De Nordic Fire pelletkachel Ilvar 9 is voorzien van een nieuwe gepatenteerde vol-automatische-reiniging. De brander kantelt automatisch waardoor de rest-assen worden afgevoerd in de aslade. Kans op verstopping is daardoor verleden tijd en u kunt tot wel een maand blijven stoken zonder de alsade te hoeven reinigen.
 • Nog zuiniger met pellets: Auto Pilot System:
  Met het Auto-Pilot-System kunt u langer verwarmen met 1 vulling pellets. Bij een standaard pelletkachel zal de temperatuur in de praktijk op kunnen lopen door bijvoorbeeld een te hoge schoorsteen trek. Hierdoor verliest u veel warmte zonder dat u er erg in heeft. Dankzij het innovatieve Auto-Pilot-System zal het rendement optimaal blijven doordat de pellet toevoer en verbrandingssnelheid automatisch worden aangepast. Hierdoor bespaart u ten opzichte van standaard pelletkachels op het verbruik van de pellets.Convectieventilator naar wens in- of uit te schakelen.
 • Het mooiste vlameffect:

  Dankzij de gepatenteerde verbrandingstechniek, waarbij de luchttoevoer boven het vuur uitkomt ontstaat er een veel mooier vuurbeeld.  Hierdoor is het vuur niet alleen rustiger, maar zijn de vlammen ook nog eens groter. De Nordic Fire pelletkachels beschikken niet voor niets over het mooiste vlameffect.

 • Bovenaansluiting:
  Veel Nordic Fire pelletkachels zijn niet alleen met een achteraansluiting, maar ook nog eens met een bovenaansluiting voor de rookgasafvoer uitgevoerd. Een bovenaansluiting heeft als voordeel dat pelletkachel veel minder ruimte inneemt, ideaal voor de wat kleinere woonkamer.

 • Nordic-Fire heeft nog veel meer innovaties waaronder 5 jaar garantie, zie onderstaande link voor meer informatie: https://nordicfire.nl/nieuwe-nordic-fire-innovaties/
    

Vesper pelletkachel

Vergelijkbare producten

Duroflame Pelle pelletkachel

Eenvoudige pelletkachel. 7.3 kW
1999,-
uitlopend
Meer info

Nordic-Fire Ilvar 7 pelletkachel

Stille pelletkachel met bovenaansluiting 7 kW
3870,-
Neem contact met ons op!
Meer info

Montraux 8 pelletkachel

Eenvoudige pelletkachel met een uitstekende kwaliteit 7.2 kW
2250,-
Neem contact met ons op!
Meer info

Rika Kapo Pelletkachel

Onderhoudsvriendelijke pelletkachel met prachtige vlammen. 8.0 kW
5302,-
Neem contact met ons op!
Meer info