Haarden en kachels Houtkachel Dik Geurts Oval Front, Legs

Dik Geurts Oval Front, Legs

Een elegante samensmelting van design en functionaliteit voor warmte en stijl.

  • 926(H) x 980(B) x 380(D) mm
  • 7.9 kW
  • Boven
Dik Geurts Oval Front, Legs
5298,-
Neem contact met ons op!
Offerte aanvragen Bekijk alle kachels van Dik Geurts
926(H) x 980(B) x 380(D) mm
Dik Geurts
Vrijstaand
Front
4 jaar
7.9 kW
6 - 10 kW
76 %
Donker antraciet
Vermiculite
Vermiculite
Boven
150 mm
50 cm
Ja
Ja

DIK GEURTS OVAL FRONT, Legs

Met zijn slanke ovale vorm en stijlvolle poten is de Dik Geurts Oval Legs een blikvanger in elke ruimte. De grote ruit biedt een indrukwekkend vuurzicht, terwijl de geavanceerde luchtregeling zorgt voor optimale verbranding en langdurige warmte. Een perfecte mix van design, efficiëntie en comfort voor gezellige momenten.

DIK GEURTS OVAL; EEN AFGEROND VERHAAL

De Dik Geurts Oval houtkachel is een indrukwekkende toevoeging aan elk interieur. Met zijn eigentijds design en unieke ovale vorm trekt hij direct de aandacht. Maar deze kachel biedt niet alleen een visueel spektakel, hij heeft ook een aantal opmerkelijke eigenschappen die hem onderscheiden van de rest.
 

  • Efficiënte verwarming: De Oval kachel levert niet alleen een sfeervol vuur, maar ook een efficiënte warmteafgifte. Dankzij het geavanceerde verbrandingssysteem en de hoogwaardige isolatie wordt de warmte gelijkmatig verspreid, waardoor je optimaal kunt genieten van een aangename temperatuur.
  • Groot vuurzicht: De kachel is voorzien van een royale ruit aan de voorzijde, waardoor je een prachtig panoramisch zicht hebt op de dansende vlammen. Dit zorgt niet alleen voor een betoverende ambiance, maar ook voor een gevoel van verbondenheid met de natuurlijke elementen.
  • Gebruiksgemak: De Oval kachel is eenvoudig te bedienen en te onderhouden. Met een handige luchtregeling kun je de intensiteit van het vuur naar wens aanpassen, terwijl de deur gemakkelijk toegankelijk zijn voor het schoonmaken en bijvullen van hout.
  • Duurzaamheid: Dik Geurts staat bekend om zijn kachels van hoge kwaliteit en duurzaamheid. De Oval kachel is gemaakt van robuuste materialen die jarenlang meegaan, terwijl het efficiënte verbrandingssysteem zorgt voor een optimale verbranding en minimale uitstoot.
     

Met de Dik Geurts Oval houtkachel haal je niet alleen een stijlvolle blikvanger in huis, maar ook een betrouwbare warmtebron die je comfort en gezelligheid biedt. Geniet van de prachtige vlammen, de warmte en de rustgevende ambiance die deze kachel te bieden heeft.

Vergelijkbare producten

DRU 55 CB

Middelgrote gietijzeren houtkachel speciaal voor hout. 8 kW
1725,-
Neem contact met ons op!
Meer info

Altech Torus Basis

Mooi en compact. 5.5 kW
3813,-
Meer info

Dik Geurts Odin Tunnel Plateau

En prachtige ronde tunnelhaard op een plateau 8 kW
5572,-
Neem contact met ons op!
Meer info

Modernline De Luxe met oven

Met deze haard haalt u veel capaciteit in huis! 6.5 kW
1032,-
Neem contact met ons op!
Meer info