Haarden en kachels Houtkachel Nordic-Fire Fjord 3

Nordic-Fire Fjord 3

Degelijke zwarte houtkachel van dik staal en strakke afwerking.

  • 800(H) x 564(B) x 403(D) mm
  • 8 kW
  • 170 m3
  • Achter en Boven
Nordic-Fire Fjord 3
1750,-
Neem contact met ons op!
Offerte aanvragen Bekijk alle kachels van Nordic-Fire
800(H) x 564(B) x 403(D) mm
Nordic-Fire
Vrijstaand
Front
8 kW
5.5 - 9.5 kW
82 %
170 m3
Open
169 kg
Zwart
Vermiculiet
Vermiculiet
Achter en Boven
150 mm
80 mm
37 cm
Ja
Ja

Nordic-Fire fjord 3 Houtkachel

Een strakke houtkachel met toch een robuuste uitstraling. Ruimte onder de haard is groot genoeg om een voorraad aan hout kwijt te kunnen voor de koude avonden. Het hoge rendement, het prachtige vlambeeld en de schone verbranding maken dit een top houtkachel.

De houtkachel Fjord is een echte krachtpatser uit dik staal gecombineerd met zware materialen. Een groot vermogen indien gewenst, maar ook op laag vermogen goed te stoken dankzij de efficiënte verbranding. Het vuur is goed te regelen dankzij de regelbare luchttoevoer. De verbeteringen ten opzichte van de oude techniek zijn zo revolutionair dat de houtkachels zelfs ruimschoots voldoen aan de nieuwste Duitse wetgeving. Het hoogwaardige binnenwerk zorgt voor een optimaal vlammenspel, waardoor een hoog rendement wordt bereikt.

De model is zodanig dat de Fjord 1 houtkachel zowel in een modern als een nostalgisch interieur perfect tot zijn recht komt. Voor de gebruiker is een belangrijk bijkomend voordeel dat de ruit van de kachel door de betere verbranding perfect schoon blijft. .

 


 

Het is heerlijk genieten bij het vlammenspel van een Nordic Fire houtkachel. De houtkachel heeft zich de afgelopen jaren ver ontwikkeld en heeft tegenwoordig een hoog rendement. Zo geniet u niet alleen van uw Nordic Fire houtkachel, maar bespaart u ook nog eens op uw stookkosten.

 

De houtkachels van Nordic Fire onderscheiden zich door kwaliteit en duurzaamheid. Op alle houtkachels geven we maar liefst 10 jaar garantie! Al onze houtkachels worden geleverd middels ons dealernetwerk. Nordic Fire heeft een groot assortiment met vele soorten houtkachels.

Vergelijkbare producten

Charnwood C-Six

Uitblinker in eenvoud. 6.7 kW
1374,-
Neem contact met ons op!
Meer info

Jacobus 6 doorkijk

Convectie doorkijk houtkachel van plaatstaal 6 kW
2545,-
Neem contact met ons op!
Meer info

Stovax Huntingdon 28

Voor een plattelands huis tot een modern huis in de stad. 6 kW
1831,-
Helaas niet meer leverbaar!
Meer info

DRU 55 CB

Middelgrote gietijzeren houtkachel speciaal voor hout. 8 kW
1369,-
Neem contact met ons op!
Meer info