Haarden en kachels Pelletkachel Nordic-Fire Ilvar 9 pelletkachel

Nordic-Fire Ilvar 9 pelletkachel

Stille pelletkachel met bovenaansluiting, voor de grotere woonkamers

 • 1107(H) x 546(B) x 477(D) mm
 • 9 kW
 • Achter en Boven
Nordic-Fire Ilvar 9 pelletkachel
4070,-
Neem contact met ons op!
Offerte aanvragen Bekijk alle kachels van Nordic-Fire
1107(H) x 546(B) x 477(D) mm
Nordic-Fire
Vrijstaand
Front
5 jaar
9 kW
2.5 - 9 kW
90 %
Gesloten
155 kg
Wit, zwart, brons
Vermiculite
Achter en Boven
80 mm
35 mm
DIN EN 14785
Ja
Ja
15 kg
0.5 - 1.7 kg
8 - 25 uur

NORDIC FIRE Ilvar 9 PELletkachel

De nieuwe Ilvar 9 is een pelletkachel met veel gietijzer en plaatstaal met een prachtig en natuurgetrouw vuur. Dankzij het in te stellen vermogen en de uitschakelbare convectieventilator is deze zowel voor de wat grotere kamers als de wat kleiner kamers geschikt. Het nieuwe automatisch reinigende stookroosterooster wat kan kantelen en de ruime aslade zorgen er voor dat u tot wel een maand kunt stoken zonder de brander te hoeven reinigen.

Meerprijs bovenaansluitset: € 265,00.

Verder heeft de Ilvar 9 de volgende innovaties

 • Niet hoorbare vijzelmotor:
  De innovatieve vijzelmotor stopt en start niet meer, maar draait continu met een lage snelheid waardoor het vervelende start/stop geluid niet meer aanwezig is. Hierdoor is de Ilvar 9 veel stiller dan gewone pelletkachels.
 • Gepatenteerde vol-automatische-reiniging:
  De Nordic Fire pelletkachel Ilvar 9 is voorzien van een nieuwe gepatenteerde vol-automatische-reiniging. De brander kantelt automatisch waardoor de rest-assen worden afgevoerd in de aslade. Kans op verstopping is daardoor verleden tijd en u kunt tot wel een maand blijven stoken zonder de alsade te hoeven reinigen.
 • Nog zuiniger met pellets: Auto Pilot System:
  Met het Auto-Pilot-System kunt u langer verwarmen met 1 vulling pellets. Bij een standaard pelletkachel zal de temperatuur in de praktijk op kunnen lopen door bijvoorbeeld een te hoge schoorsteen trek. Hierdoor verliest u veel warmte zonder dat u er erg in heeft. Dankzij het innovatieve Auto-Pilot-System zal het rendement optimaal blijven doordat de pellet toevoer en verbrandingssnelheid automatisch worden aangepast. Hierdoor bespaart u ten opzichte van standaard pelletkachels op het verbruik van de pellets.Convectieventilator naar wens in- of uit te schakelen.
 • Het mooiste vlameffect:

  Dankzij de gepatenteerde verbrandingstechniek, waarbij de luchttoevoer boven het vuur uitkomt ontstaat er een veel mooier vuurbeeld.  Hierdoor is het vuur niet alleen rustiger, maar zijn de vlammen ook nog eens groter. De Nordic Fire pelletkachels beschikken niet voor niets over het mooiste vlameffect.

 • Bovenaansluiting:
  Veel Nordic Fire pelletkachels zijn niet alleen met een achteraansluiting, maar ook nog eens met een bovenaansluiting voor de rookgasafvoer uitgevoerd. Een bovenaansluiting heeft als voordeel dat pelletkachel veel minder ruimte inneemt, ideaal voor de wat kleinere woonkamer.

 • Nordic-Fire heeft nog veel meer innovaties waaronder 5 jaar garantie, zie onderstaande link voor meer informatie: https://nordicfire.nl/nieuwe-nordic-fire-innovaties/
    

Ilvar 9 pelletkachel

Vergelijkbare producten

MCZ Club Air M+

Pelletkachel met keramiek, luchtdicht en kanalisatie. 10 kW
4689,-
Neem contact met ons op!
Meer info

MCZ Club Air Up! Pelletkachel

Veelzijdige pelletkachel met veel vermogen en een bovenaansl... 10 kW
4132,-
Neem contact met ons op!
Meer info

MCZ Ego Comfort Air Up! M+ Pelletkachel

Populaire pelletkachel met gietijzeren deur en bovenaansluit... 10 kW
4471,-
Neem contact met ons op!
Meer info

MCZ Suite Air Pelletkachel

Pelletkachel met klassieke uitstraling. 9.5 kW
3866,-
Neem contact met ons op!
Meer info