Nieuws Levenslange garantie op nieuwe gassfeerhaarden van Faber

Levenslange garantie op nieuwe gassfeerhaarden van Faber

Een uniek concept! Faber, sinds 1884 actief, overtuigt al meer dan een eeuw met haar zeer hoge kwaliteitsproducten. De stap naar levenslange garantie is dan ook niet meer dan logisch.

Het aanschaffen van een gassfeerhaard is een kostbare en exclusieve keuze. Faber is de eerste en enige fabrikant die levenslange garantie biedt op alle gassfeerhaarden uit zijn assortiment.

 

Voorwaarde voor deze garantie is correcte installatie in combinatie met het gebruikelijke jaarlijkse onderhoud. De garantie kan na aankoop en installatie direct online via onze website worden geregistreerd.Tijdens de online registratie kan men kiezen uit een tweetal verschillende onderhouds abonnementen welke een vereiste is voor deze levenslange garantie. Zo is er het Performance onderhoudscontract wat een levenslange garantie biedt met uitzondering van een aantal slijtage gevoelige onderdelen of het Performance Plus welke zelfs deze onderdelen vergoedt. Verdere details zijn te vinden op www.faber.nl.

 

Service via Faber of erkende dealer

Het service abonnement wat bij de garantie hoort kan op 2 manieren worden afgesloten.Tijdens de online registratie kunt u kiezen of het jaarlijks onderhoud aan uw nieuwe Faber gassfeerhaard gedaan zal worden door uw erkende Faber dealer of dat u dit door Faber zelf wilt laten doen. Beide manieren bieden een identieke service. Meer informatie over onze levenslange garantie is te vinden op www.faber.nl.


Warmte creëer je een leven lang samen met Faber!