Nieuws Nieuw: de buitenhaarden van het Friese merk Kaggels! Met pizzaoven!

Nieuw: de buitenhaarden van het Friese merk Kaggels! Met pizzaoven!

KAGGELS is sinds 2014 gespecialiseerd in het maken van buiten haarden van cortenstaal.Gezellig met familie en vrienden rond de barbecue zitten op een warme dag is een tijdloze activiteit, en een tuinhaard doet het dan ook in elke tuin erg goed. Bent u op zoek naar een uniek en veelzijdig kooktoestel? Dan ben u bij Kaggels aan het goede adres. Met een buitenkachel van Kaggels kunt u namelijk niet alleen stoken, maar ook koken. Zo kunt u uw familie en vrienden behalve een lekkere barbecueschotel opdienen ook eens verrassen met huisgemaakte pizza.


Kaggels is al ruim 5 jaar gespecialiseerd in het maken van buitenhaarden/tuinhaarden. In onze werkplaats verliezen wij geen moment van het productieproces uit het oog – van het ontwerp tot de aflevering, wij doen alles met evenveel passie en oog voor detail sinds het allereerste begin. Kaggels staat voor een excellent product dat de enige is in zijn soort. En uiteraard, met bijpassende service. De combinatie van tuinhaard met vuursteen en barbecue is een origineel concept dat elke zwoele zomeravond weer de spijker op zijn kop slaat. Of het nu gaat om lekker eten of gezellig met zijn allen om een haardvuur zitten, met een buitenkachel van Kaggels kan het allemaal.

 

Een kaggel is een robuuste kachel en barbecue gemaakt van cortenstaal, een legering van de metalen ijzer met toegevoegd koper, fosfor, silicium, nikkel en chroom. Cortenstaal (merknaam COR-TEN staal) is vergelijkbaar met roestvrij staal en daardoor weervast. Je kooktoestel kan onder elke weersomstandigheid buiten blijven staan. Elke kaggel gaat door een oxidiedateproces van 6 tot 8 weken. De tuinhaard krijgt hierdoor ook het kenmerkende roestbruine uiterlijk. Tevens wordt uw tuinhaard door de dikke oxidehuid beschermd door verwerving van buitenaf, zoals blootstelling aan zuurstof. Kaggels zijn uniek in hun soort en zullen ongetwijfeld in elke tuin de eye-catcher zijn. En zo’n buitenkachel is niet alleen allround in gebruik, maar past ook bij elk type tuininrichting.


Kaggels zijn er in allerlei vormen en maten. Ons grootste model bestaat uit drie onderdelen, namelijk voor houtopslag, een haardgedeelte dat eveneens werkt als barbecue en de pizzaoven. Het kleinste toestel heeft een gecombineerd haardgedeelte en ovencompartiment. Zin in een heerlijke pizza quattro formaggi zoals de Italianen hem maken? Met een Kaggel wordt eten bijzonder – u proeft sfeer. Uiteraard kunt u ook kiezen voor een kachel met enkel een houtopslag en haardcompartiment. En wat dacht u van onze HIT, ons nieuwste product. Deze tuinhaard is een speciaal ontworpen vierkante schuine vuurbak, een echte ‘hit’ in het outdoor koken! Ook dit model is in twee verschillende maten verkrijgbaar. Kortom, een buitenkachel van Kaggels is een onmisbaar kooktoestel voor de echte Bourgondiërs.

https://www.kaggels.nl/