Haarden en kachels Houtkachel Nordic-Fire Fjord 1

Nordic-Fire Fjord 1

Degelijke zwarte houtkachel van dik staal en strakke afwerking.

  • 710(H) x 420(B) x 370(D) mm
  • 5 kW
  • 120 m3
  • Achter en Boven
Nordic-Fire Fjord 1
2175,-
Neem contact met ons op!
Offerte aanvragen Bekijk alle kachels van Nordic-Fire
710(H) x 420(B) x 370(D) mm
Nordic-Fire
Vrijstaand
Front
5 kW
2.5 - 6 kW
80 %
120 m3
Open
135 kg
Zwart
Vermiculiet
Vermiculiet
Achter en Boven
130 mm
80 mm
30 cm
Ja
Ja

Nordic-Fire fjord 1 Houtkachel

Een strakke houtkachel met toch een robuuste uitstraling. Ruimte onder de haard is groot genoeg om een voorraad aan hout kwijt te kunnen voor de koude avonden. Het hoge rendement, het prachtige vlambeeld en de schone verbranding maken dit een top houtkachel.

De houtkachel Fjord is een echte krachtpatser uit dik staal gecombineerd met zware materialen. Een groot vermogen indien gewenst, maar ook op laag vermogen goed te stoken dankzij de efficiënte verbranding. Het vuur is goed te regelen dankzij de regelbare luchttoevoer. De verbeteringen ten opzichte van de oude techniek zijn zo revolutionair dat de houtkachels zelfs ruimschoots voldoen aan de nieuwste Duitse wetgeving. Het hoogwaardige binnenwerk zorgt voor een optimaal vlammenspel, waardoor een hoog rendement wordt bereikt.

De model is zodanig dat de Fjord 1 houtkachel zowel in een modern als een nostalgisch interieur perfect tot zijn recht komt. Voor de gebruiker is een belangrijk bijkomend voordeel dat de ruit van de kachel door de betere verbranding perfect schoon blijft. .

 


 

Het is heerlijk genieten bij het vlammenspel van een Nordic Fire houtkachel. De houtkachel heeft zich de afgelopen jaren ver ontwikkeld en heeft tegenwoordig een hoog rendement. Zo geniet u niet alleen van uw Nordic Fire houtkachel, maar bespaart u ook nog eens op uw stookkosten.

 

De houtkachels van Nordic Fire onderscheiden zich door kwaliteit en duurzaamheid. Op alle houtkachels geven we maar liefst 10 jaar garantie! Al onze houtkachels worden geleverd middels ons dealernetwerk. Nordic Fire heeft een groot assortiment met vele soorten houtkachels.

Vergelijkbare producten

Jydepejsen Senza Zijglas

Strakke schoonbrandende houtkachel 4 kW
2995,-
Neem contact met ons op!
Meer info

Jøtul F602 ECO Blue Black

Gietijzeren houtkachel met kookplaat, emaille, ECOdesign 2022. 4.9 kW
2390,-
Neem contact met ons op!
Meer info

Dik Geurts Modivar 5 Store Front EA, houtvak recht

Strakke houtkachel met handig houtvak 4 kW
2466,-
Neem contact met ons op!
Meer info

Jydepejsen Senza

Strakke schoonbrandende houtkachel 4 kW
2595,-
Neem contact met ons op!
Meer info