Haarden en kachels Pelletkachel Nordic-Fire Store Speksteen pelletkachel

Nordic-Fire Store Speksteen pelletkachel

Prachtige ronde pelletkachel met bovenaansluiting.

 • 1000(H) x 480(B) x 500(D) mm
 • 7 kW
 • Achter en Boven
Nordic-Fire Store Speksteen pelletkachel
4275,-
Neem contact met ons op!
Offerte aanvragen Bekijk alle kachels van Nordic-Fire

Te zien in showroom

1000(H) x 480(B) x 500(D) mm
Nordic-Fire
Vrijstaand
Front
5 jaar
7 kW
2.5 - 7 kW
90 %
Gesloten
Zwart
Vermiculite
Achter en Boven
80 mm
35 mm
DIN EN 14785
12 kg
0.5 - 1.4 kg
10 - 25 uur

NORDIC FIRE store Speksteen PELletkachel

De pelletkachel Store Speksteen  is een compacte ronde pelletkachel die erg stil is. De convectieventilator kan uitgeschakeld worden waardoor de kachel muisstil wordt. De kachel is opgebouwd uit dik plaatstaal, gietijzer en speksteen zijkanten. Dankzij deze materialen én de hoge kwaliteitsonderdelen is de levensduur van de pelletkachel veel langer dan men gewend is bij een standaard pelletkachel.

Verder heeft de Store de volgende innovaties

 • Niet hoorbare vijzelmotor:
  De innovatieve vijzelmotor stopt en start niet meer, maar draait continu met een lage snelheid waardoor het vervelende start/stop geluid niet meer aanwezig is. Hierdoor is de Store veel stiller dan gewone pelletkachels.
 • Gepatenteerde vol-automatische-reiniging:
  De Nordic Fire pelletkachel Store is voorzien van een nieuwe gepatenteerde vol-automatische-reiniging. De brander kantelt automatisch waardoor de rest-assen worden afgevoerd in de aslade. Kans op verstopping is daardoor verleden tijd en u kunt tot wel een maand blijven stoken zonder de alsade te hoeven reinigen.
 • Nog zuiniger met pellets: Auto Pilot System:
  Met het Auto-Pilot-System kunt u langer verwarmen met 1 vulling pellets. Bij een standaard pelletkachel zal de temperatuur in de praktijk op kunnen lopen door bijvoorbeeld een te hoge schoorsteen trek. Hierdoor verliest u veel warmte zonder dat u er erg in heeft. Dankzij het innovatieve Auto-Pilot-System zal het rendement optimaal blijven doordat de pellet toevoer en verbrandingssnelheid automatisch worden aangepast. Hierdoor bespaart u ten opzichte van standaard pelletkachels op het verbruik van de pellets.Convectieventilator naar wens in- of uit te schakelen.
 • Het mooiste vlameffect:

  Dankzij de gepatenteerde verbrandingstechniek, waarbij de luchttoevoer boven het vuur uitkomt ontstaat er een veel mooier vuurbeeld.  Hierdoor is het vuur niet alleen rustiger, maar zijn de vlammen ook nog eens groter. De Nordic Fire pelletkachels beschikken niet voor niets over het mooiste vlameffect.

 • Bovenaansluiting:
  Veel Nordic Fire pelletkachels zijn niet alleen met een achteraansluiting, maar ook nog eens met een bovenaansluiting voor de rookgasafvoer uitgevoerd. Een bovenaansluiting heeft als voordeel dat pelletkachel veel minder ruimte inneemt, ideaal voor de wat kleinere woonkamer. Meerprijs bovenaansluitset: €265,00.

 • Nordic-Fire heeft nog veel meer innovaties waaronder 5 jaar garantie, zie onderstaande link voor meer informatie: https://nordicfire.nl/nieuwe-nordic-fire-innovaties/
    

Vergelijkbare producten

Rika Sono Pelletkachel

Strakke platte pelletkachel met automatische reiniging. 7 kW
6533,-
Neem contact met ons op!
Meer info

Duroflame Rinus pelletkachel

Een kleine ronde pelletkachel met een strak design. 7.3 kW
2299,-
Neem contact met ons op!
Meer info

Duroflame Batavia T4 pelletkachel

Stille pelletkachel met veel vermogen en een klassieke look. 8 kW
3499,-
Neem contact met ons op!
Meer info

Cadel Rondo Pelletkachel - Aanbieding

Kleine ronde pelletkachel, goede prijs/kwaliteit! 5.5 kW
2172,-
1500,-
Meer info