Haarden en kachels Terras/Tuin BonFeu BonBiza Vuurschaal/Plancha

BonFeu BonBiza Vuurschaal/Plancha

Buitenkeuken, grote barbecue, plancha bakken

  • 1000(H) x 800(B) x 800(D) mm
BonFeu BonBiza Vuurschaal/Plancha
849,-
799,-
Offerte aanvragen Bekijk alle kachels van BonFeu

Te zien in showroom

1000(H) x 800(B) x 800(D) mm
BonFeu
Vrijstaand
Open
Open
49.9 kg
Zwart/Roest

bonfeu bonbiza vuurschaal 

De BonBiza is een buitenkeuken van BonFeu. Het is een soort grote barbecue, maar dan voor plancha bakken. De BonBiza is één van onze nieuwere producten en het pronkstuk van onze hele collectie. Het is ook verreweg het grootste product van de hele BonFeu-collectie. Dus de BonBiza is het perfecte stuk om op te koken terwijl je geniet van een warm vuur.

De BonBiza Roest is gemaakt van cortenstaal. Cortenstaal is een bruinroest, weerbestendig staal. De roestkleur en de zeer dichte oxidehuid schermen het diepere materiaal af van zuurstof, waardoor oxidatie wordt vertraagd. De BonBiza Zwart is gemaakt van staal. Staal heeft de eigenschap om, onder vochtige omstandigheden, te roesten. Houd er dus rekening mee dat de BonBiza gaat roesten. Dit proces kan snel gaan. Maar geen paniek, dit geeft je BonBiza zijn robuuste en stoere uiterlijk!

plancha bakken op de bonbiza

De BonBiza is vooral bijzonder omdat je niet alleen kunt genieten van een gezellig vuurtje, maar er ook heerlijke maaltijden op kunt bereiden met de plancha. De plancha heeft een diameter van 80 cm, is 6 mm dik en is uitermate geschikt als kook- en bakoppervlak. Door dit grote formaat is hij groot genoeg om verschillende dingen tegelijk op te maken. De warmte straalt geleidelijk van het midden van de plancha naar de rand van de bakplaat, waardoor deze enkele plancha ook geschikt is voor allerlei verschillende toepassingen. Ontdek het zelf en probeer het uit met de BonBiza.

Maar als je hem niet wilt gebruiken, is de BonBiza heel gemakkelijk schoon te maken. Etensresten en overtollige olie kunnen gemakkelijk met een spatel in het vuur worden geduwd. Daarna kun je de bakplaat schoonmaken met een vochtige doek en is hij klaar voor het volgende gebruik.


accessoires

Om het koken op de BonBiza nog makkelijker, leuker en afwisselender te maken, zijn er verschillende accessoires ontwikkeld. Deze accessoires zijn speciaal gemaakt voor de BonBiza en optimaliseren dus echt je kookkunsten met het product. Er zijn 3 nieuwe kookmogelijkheden met de accessoires: pizza bakken met de BonPizza oven, spiesen maken met de BonFeu Spiesen Ring en grillen met de Grill for Stand.

Om al deze accessoires te gebruiken, moet je het basisproduct, de Standaard, in het midden van de BonBiza plaatsen.
Vervolgens kun je één van de drie kookopties (de BonPizza, Skewers Ring of Grill For Stand) erop plaatsen.

Er zijn ook een aantal andere accessoires speciaal voor de BonBiza, zoals de Foodbumper die voorkomt dat voedsel in het vuur valt of de deksel om de plancha te beschermen als je hem niet gebruikt.

Vergelijkbare producten

BonFeu BonCarré Tuinhaard

Vierkante tuinhaard met barbecue functie
249,-
239,-
Meer info

Kaggels Hit 90 cm Tuinhaard - barbecue

Outdoor cooking
1694,-
Neem contact met ons op!
Meer info

Kaggels Troy Tuinhaard Aanbieding

Robuuste buitenhaard met pizzaoven uit Friesland
1040,-
899,-
Meer info

BonFeu BonSolo Tuinhaard

Kleine ronde tuinhaard met barbecue functie
139,-
129,-
Meer info