Haarden en kachels Terras/Tuin BonFeu BonBowl Plus 80 Vuurschaal

BonFeu BonBowl Plus 80 Vuurschaal

Grote vuurschaal

  • 240(H) x 800(B) x 900(D) mm
BonFeu BonBowl Plus 80 Vuurschaal
149,-
139,-
Offerte aanvragen Bekijk alle kachels van BonFeu

Te zien in showroom

240(H) x 800(B) x 900(D) mm
BonFeu
Vrijstaand
Open
Open
14.5 kg
Zwart/Roest

bonfeu bonbowl plus 80 vuurschaal 

De BonBowl Plus is een vuurschaal van BonFeu. Uitgerust met handige poten en handgrepen is de vuurschaal gemakkelijk te verplaatsen en weg te zetten op elke ondergrond. Verkrijgbaar in 3 diameters, heb je volop keuze voor de perfecte vuurschaal die bij jouw tuin past.

Door zijn tijdloze vormgeving passen de BonFeu vuurschalen perfect in zowel de moderne als de klassieke tuin. Met het decoratieve uitgesneden logo onderscheidt de vuurschaal zich van alle andere vuurschalen. Het maakt de vuurschaal uniek. De opstaande rand voorkomt dat as en hout uit de vuurschaal, in de tuin vallen.

Om ophoping van water te voorkomen, is de vuurschaal voorzien van vier gaten. Zo kan regenwater gemakkelijk wegstromen en blijft het niet in de kom staan.

cortenstaal

De BonFeu BonBowls bestaan uit producten van hoge kwaliteit. Dit, omdat de producten gemaakt zijn van 3mm dik Cortenstaal.

Cortenstaal, ook bekend onder de merknaam COR-TEN-staal, is een metaallegering bestaande uit ijzer waaraan koper, fosfor, silicium, nikkel en chroom zijn toegevoegd. De sterkte is vergelijkbaar met die van andere gelegeerde staalsoorten, zoals roestvrij staal. Cortenstaal is een weerbestendig staal en de bruine roestkleur is het meest typische uiterlijke kenmerk. De roestkleurige en zeer dichte oxidehuid schermt het diepere materiaal af van zuurstof, waardoor de oxidatie sterk vertraagd wordt, hoewel in holten die vol water zitten de corrosie wel doorgaat. Door de oxidelaag is het niet nodig het materiaal te schilderen.


koken met de bonbowl plus

Gevarieerd koken is mogelijk omdat er verschillende accessoires zijn voor de BonBowl.

Ten eerste kun je een plancha op je vuurschaal gebruiken. De plancha plaat is verkrijgbaar in verschillende maten en in een volledige cirkel of halve cirkel. Het is belangrijk om de plancha niet te vergeten in te vetten met olie als je gaat bakken. De BonFeu plancha is dus een bakplaat die een zeer goede aanvulling kan zijn op je BonBowl vuurschaal. Naast de plancha plaat kun je ook de grillplaat krijgen. De grillplaat is ook verkrijgbaar in verschillende maten en wordt geleverd in een volledige cirkel of een halve cirkel. De grillplaat is gemaakt van staal en wordt geleverd met handgrepen voor eenvoudig en optimaal gebruik.
Tot slot is er ook nog het visplankje. Met deze plank kun je gemakkelijk vis roken boven de vuurschaal


Vergelijkbare producten

BonFeu BonVes 45 Vuurschaal / vuurkorf

Vuurschal met barbecue kook functie
239,-
229,-
Meer info

BonFeu BonBiza Vuurschaal/Plancha

Buitenkeuken, grote barbecue, plancha bakken
849,-
799,-
Meer info

Jøtul Terrazza Tuinhaard

Sfeervolle tuinhaard van cortenstaal.
809,-
Neem contact met ons op!
Meer info

BonFeu BonBiza Open Vuurschaal/Plancha

Buitenkeuken, grote barbecue, plancha bakken, open sokkel
949,-
899,-
Meer info