Haarden en kachels Terras/Tuin Kaggels Hera Tuinhaard Aanbieding

Kaggels Hera Tuinhaard Aanbieding

Robuuste buitenhaard met zijglas en pizzaoven uit Friesland

  • 1055(H) x 500(B) x 384(D) mm
Kaggels Hera Tuinhaard Aanbieding
1290,-
Neem contact met ons op!
Offerte aanvragen Bekijk alle kachels van Kaggels

Te zien in showroom

1055(H) x 500(B) x 384(D) mm
Kaggels
Vrijstaand
Open
Open
83 kg
150 mm

kaggels hera TUINHAARD 

Het nieuwste type van Kaggels is de HERA. De kachel is voorzien van glas aan drie zijden. In de deur aan de voorkant en aan de zijkanten. Hierdoor ontstaat een mooi royaal vuurbeeld ,meer rendement en minder rookontwikkeling. De kaggel is voorzien van een aslade waardoor u de as makkelijk kunt verwijderen. Ook zitten er verschillende opties op om de toevoer van zuurstof te reguleren waaronder:– Beluchtingsgaten in de aslade. Deze zijn te reguleren doormiddel van een schuif. Voor extra beluchting kan deze op een kier gezet worden.

– Smoorklep aan de bovenzijde in de schoorsteenadapter. Deze is te reguleren door middel van een hendel met veer.

– De deur van het stookgedeelte kan in drie standen gezet worden waaronder een ventilatiestand.


In het oven compartiment kunt u steengrillen of een pizza bereiden. De deur op de oven kan ook op ventilatiestand. De temperatuur van de oven is op deze manier makkelijk te reguleren. De aslade is voorzien van een extra brandplaat onderin en ook is de achterzijde van het stookgedeelte dubbelwandig uitgevoerd. Het ontgrendelen van beide deuren kan eenvoudig door de handgreep omhoog te bewegen.

De luxe uitstraling van de kachel zorgt ervoor dat u een echte mooi- maker op u terras of onder u veranda/overkapping heeft staan.

Materiaal

De Kaggel is vervaardigd van 3mm dik Cortenstaal. Ook bekend als weervast staal of onder de merknaam COR-TEN staal. Het is een metaal legering, bestaande uit ijzer waaraan koper, fosfor, silicium, nikkel en chroom zijn toegevoegd. De sterkte is vergelijkbaar met die van andere gelegeerde staalsoorten zoals roestvast staal. De roestkleurige en zeer dichte oxidehuid schermt het dieper liggende materiaal af van zuurstof, waardoor de oxidatie sterk vertraagt. Het voordeel van deze eigenschappen is dat de kaggel in weer en wind buiten kan blijven staan. Het oxidatie proces duurt tussen de 6 en 8 weken, waarna de kaggel een egaal roestbruin uiterlijk krijgt.

 

Vergelijkbare producten

BonFeu BonBowl Plus 80 Vuurschaal

Grote vuurschaal
149,-
139,-
Meer info

Faber TheMOOD Aanbieding

Moderne frameless buitenhaard op gas. 12.5 kW
1997,-
1996,-
Meer info

Jøtul Terrazza Tuinhaard

Sfeervolle tuinhaard van cortenstaal.
809,-
Neem contact met ons op!
Meer info

BonFeu BonBiza Open Vuurschaal/Plancha

Buitenkeuken, grote barbecue, plancha bakken, open sokkel
949,-
899,-
Meer info