Haarden en kachels Terras/Tuin BonFeu BonCarré Tuinhaard

BonFeu BonCarré Tuinhaard

Vierkante tuinhaard met barbecue functie

  • 1640(H) x 350(B) x 350(D) mm
BonFeu BonCarré Tuinhaard
249,-
239,-
Offerte aanvragen Bekijk alle kachels van BonFeu

Te zien in showroom

1640(H) x 350(B) x 350(D) mm
BonFeu
Vrijstaand
Open
Open
18 kg
100 mm

bonfeu boncarre TUINHAARD 

De BonFeu BonCarré haard is één van onze middelgrote haarden. Het is een multifunctionele haard en een aanwinst voor elk terras of tuin. De BonCarré verschilt van de meeste van onze tuinhaarden door zijn vier poten en vierkante body. Hij heeft een hittebestendige coating om de haard te beschermen en ook een afneembaar vonkenscherm om te voorkomen dat houtblokken eruit vallen en vonken rondvliegen. En net als bij de meeste andere BonFeu-haarden is het ook met de BonCarré mogelijk om te koken.

duurzaamheid van de boncarre

De BonCarré Roest is gemaakt van cortenstaal. Cortenstaal is een bruin-roest, weerbestendig staal. De roestkleur en de zeer dichte oxidehuid schermen het diepere materiaal af van zuurstof, waardoor oxidatie wordt vertraagd.

De BonCarré Zwart is gemaakt van staal. Staal heeft de eigenschap om, onder vochtige omstandigheden, te gaan roesten. Houd er dus rekening mee dat de haard gaat roesten. Dit proces kan snel gaan. Maar geen paniek, dit geeft je BonFeu haard zijn robuuste uiterlijk!


koken

Het unieke aan de BonCarré haard is dat je hem ook als barbecue kunt gebruiken. De haard wordt geleverd met een deksel en deze deksel kun je eenvoudig vervangen door drie verschillende dingen: de BBQ grill, de wokring of de plancha. Alle drie gaan bovenop de BonCarré als je de deksel verwijdert. Je kunt de deksel ook omdraaien en gebruiken als kookplaat, bijvoorbeeld om een pot thee te zetten. En terwijl je dit allemaal doet, kun je nog steeds genieten van het vuur eronder.

Kortom; de mogelijkheden zijn eindeloos: grillen, roerbakken en koken. Met de BonCarré buitenhaard beschik je over een multifunctionele haard.

Vergelijkbare producten

Laminox Hot Spot 13

De eerste HOT SPOT terrasverwarmer op houtpellets
2093,-
Neem contact met ons op!
Meer info

BonFeu BonBiza Vuurschaal/Plancha

Buitenkeuken, grote barbecue, plancha bakken
849,-
799,-
Meer info

BonFeu BonTon 50 Tuinhaard

Zeer grote ronde tuinhaard
399,-
389,-
Meer info

BonFeu BonBono Tuinhaard

Grote ronde tuinhaard met barbecue functie
199,-
189,-
Meer info