Haarden en kachels Terras/Tuin BonFeu BonSolo Tuinhaard

BonFeu BonSolo Tuinhaard

Kleine ronde tuinhaard met barbecue functie

  • 1260(H) x 340(B) x 340(D) mm
BonFeu BonSolo Tuinhaard
139,-
129,-
Offerte aanvragen Bekijk alle kachels van BonFeu

Te zien in showroom

1260(H) x 340(B) x 340(D) mm
BonFeu
Vrijstaand
Open
Open
7.7 kg
100 mm

bonfeu bonsolo TUINHAARD 

De BonSolo haard is de opvolger van de originele BonFeu haard (de BonBini). Het is één van onze kleinste haarden, maar een blikvanger in elke tuin. In tegenstelling tot de BonBini heeft de BonSolo het BonFeu-logo uitgesneden aan de voorkant. De haard heeft ook uitschuifbare poten waardoor hij gemakkelijk te stabiliseren is. En net als met vele andere BonFeu haarden, is het met de BonSolo mogelijk om te koken.

duurzaamheid van de bonsolo

De BonSolo haard is speciaal ontworpen voor gebruik op terras of gazon. De Bonfeu-haard staat op drie stevige poten die uitschuifbaar zijn. Hij is gemaakt van staal en heeft een hittebestendige coating om de haard te beschermen. Door zijn vorm en hoge kachelpijp heeft de BonSolo een uitstekende rookafvoer en is een grote warmteafgifte gegarandeerd. Als de haard goed is opgewarmd, koelt hij slechts langzaam af, wat een constante warmteafgifte garandeert. De BonSolo is gemaakt van staal. Staal heeft de eigenschap om, onder vochtige omstandigheden, te gaan roesten. Houd er dus rekening mee dat je BonFeu-haard gaat roesten. Dit proces kan vrij snel plaatsvinden. Maar geen paniek, dit geeft jouw BonFeu haard zijn robuuste en stoere uiterlijk!


koken

Het unieke aan de BonSolo haard is dat hij ook als barbecue kan worden gebruikt. De Bonfeu BonSolo is uitgerust met een handige, draaibare grill, die natuurlijk geweldig is voor het bereiden van eten. En dat is iets waarmee deze haard zich onderscheidt van veel andere haarden. Het draaiplateau van de grill is gemakkelijk in en uit de haard te draaien zonder direct in contact te komen met het vuur. Leg het vlees op het plateau en draai het dan boven het vuur. Zo hoef je niet boven de directe hitte van het vuur te werken, wat bij andere barbecues vaak wel nodig is. Als het vlees gaar is, draai je het plateau gewoon uit het vuur en kun je genieten van een gegrilde sparerib of kippenbout. De grill kan in twee verschillende standen worden gebruikt en heeft een handvat, waardoor hij gemakkelijk te gebruiken is.

Vergelijkbare producten

Janco de Jong JAbq-2 tuinhaard

Unieke tuinhaard met het vuurzicht in een ronde ruimte en aa...
695,-
Neem contact met ons op!
Meer info

BonFeu BonPyra Tuinhaard

Grote pyramide tuinhaard
299,-
289,-
Meer info

Faber TheTUBE Aanbieding

Strak vormgegeven verrijdbare stalen buitenhaard op gas. 9.3 kW
2026,-
1700,-
Meer info

Laminox Hot Spot 13

De eerste HOT SPOT terrasverwarmer op houtpellets
2093,-
Neem contact met ons op!
Meer info